2014-07-02 18:24:10• hírek • Kocsis Zoltán

Még két napig tippelhetsz vébé-játékunkra!

Kelet-európai idő szerint szerda hajnali 02.00 óra körül kialakult a Brazíliában zajló labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének mezőnye, ezzel hajrájához, egyben érdemi részéhez ért a Szatmár.ro és a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő közös nyereményjátéka is. Ne feledd, még két napig tippelhetsz!

Továbbra is arra vagyunk kíváncsiak, a még állva maradt nyolc csapat közül melyik rúg több gólt a negyeddöntő mérkőzésein. A válaszokat az első negyeddöntő, a Franciaország-Németország találkozó kezdési időpontjáig, azaz július 4-én, pénteken 19.00 óráig várjuk. A jól tippelők között három napos, két személyre szóló wellness-kirándulást sorsolunk ki a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. Tedd feledhetetlenné a vébét - és engeszteld ki párod is!

A labdarúgás szerelmesei eddig sem lehetnek elégedetlenek a világbajnoksággal, hisz a gólmennyiséget illetően már most minden idők harmadik leggazdagabb tornáját láthatjuk. A FIFA honlapjának összegzése szerint az eddig lejátszott 56 mérkőzésen 154 gólt szereztek a csapatok, ennél több találatot csak a 2002-es japán - dél-koreai közös rendezésű, illetve az 1998-as franciaországi világbajnokságon jegyeztek fel: előbbin 161, utóbbin pedig 171 találat született. Hozzájárul ehhez a rekord is, amelyet a cserejátékosok állítottak fel. Eddig ugyanis 28 olyan játékos talált már be, akik nem voltak benne a kezdő tizenegyben. Az eddigi rekord 2006-ból származik, amikor az egész tornán 23 cserejátékos szerzett gólt.

A mostani vb-n jelenleg 2,88-as a gólátlag, a csúcsot e tekintetben az 1954-es világbajnokság tartja, amelyen átlagolva 5,38 találat született mérkőzésenként - köszönhetően elsősorban az Aranycsapatnak. A Puskás Ferenc vezette magyar válogatott ugyanis 27 gólt szerzett a vb-n, ami rekord.

Ami a negyeddöntőket illeti, Costa Rica és Kolumbia először jutott be a legjobb nyolc csapat közé, míg Belgium 28 év után. Hollandia ezzel szemben négy évvel ezelőtt a döntőig menetelt, Németország pedig immár egymást követő negyedik alkalommal jutott a negyeddöntőbe! Ilyen kiegyensúlyozott teljesítményre egyetlen más válogatott sem volt képes a foci vébék 84 éves történelme során.

Íme a negyeddöntők párosítása és pontos programja:

július 4, péntek:
Franciaország - Németország 19.00
Brazília - Kolumbia 23.00
Július 5., szombat:
Argentína - Belgium 19.00
Hollandia - Costa Rica 23.00

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: