2018-03-13 09:11:53• hírek • Szatmár.ro

Még két napig lehet pályázni a Szülőföldön magyarul program támogatására

Hamarosan lejár a Szülőföldön magyarul program 2017/2018-as évének leadási ideje. Március 14-ig postára kell adni az igényléseket.

A Szülőföldön magyarul programkoordinátora szeretné felhívni az új igénylők figyelmét arra, hogy amennyiben nincs és nem is volt soha OTP bankszámlájuk, nem kell nyitniuk egyet. Ha a támogatást megítélik nekik, akkor az OTP Bank automatikusan számlát nyit és bankkártyát állít majd elő a nevükre, és értesítést fognak kapni az irodától, hogy hol és mikor vehetik azt át.
 

Ugyanakkor megkérnek mindenkit, hogy amennyiben több gyermek után igényelik a támogatást, minden gyermeket egy igénylőlapra tűntessenek fel és egyazon borítékban küldjék a mellékletekkel együtt.
 

Ha valaki véletlenül kifelejt egy dokumentumot az igénylési csomagból, és észreveszi a mulasztást a hiánypótlások időszaka előtt, akkor azt egy borítékban elküldheti a pályázati iroda címére. Amennyiben a pótolandó dokumentum iskolai igazolás, akkor a szülő, vagy a gyermek személyi számát (CNP) ráírni a hátoldalára a könnyebb azonosítás végett. A borítékra pedig ezt kell felírni: hiánypótlás.
 

Kérdéseikkel forduljanak a pályázati irodához a 0266-244 450 telefonszámon. Figyelembe véve, hogy az igénylések teljes feldolgozottságára csak hónapok múlva lehet számítani, arra nézve, hogy megérkezett-e a pályázatuk, nem tudnak válaszolni, de bármilyen más kérdésre szívesen válaszolnak.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: