2012-01-16 12:40:35• hírek • Póti Orsolya

Még két hétig vásárolható jegy a karitatív bálra

A nehéz körülmények között élő Spivac családot támogatja idei karitatív akciója során a szatmárnémeti Loga Dance School csapata, mely minden évben segít a rászorulókon egy-egy jótékonysági kampány során. Mindazok, akik részt akarnak venni az idei akcióban, a Loga Dance School jótékonysági báljára szóló belépőjegy megvásárlásával meg is tehetik január 30-ig.

Adománygyűjtő szándékkal szervez bált január 30-án a szatmárnémeti Loga Dance School csapata. A táncosok ezúttal egy három gyermekes családot szeretnének támogatni egy legalább két évre szóló albérlettel. A Spivac család a Szamosparton él egy barakkban, fűtés, áram és egyéb szolgáltatások nélkül. A családfenntartóknak munkára és lakásra lenne szükségük ahhoz, hogy gyermekeiket megfelelő körülmények között neveljék föl.

Támogassa Ön is a Loga Dance School kampányát, hogy a család minél hosszabb időre tudjon lakást bérelni. A január 30-i bálra szóló jegyeket még két hétig meg lehet vásárolni, és csütörtöktől a Real bevásárlóközpontban is kaphatóak lesznek.

A jegyek eddig tizenöt Szatmár megyei településen megvásárolhatók, vagy megrendelhetők a Rotaract önkénteseitől, akik lakcímre szállítják azokat. Az adománygyűjtőpontok listája és az önkéntesek telefonszáma a Loga Dance School oldalán megtalálható.

A jótékonysági bálra január 30-án, hétfő este 21 órától kerül sor a Select Étteremben. A rendezvény keretében a szervezők átadják a családnak a kibérelt lakás kulcsát és minden más, a kampány során begyűjtött adományt. Egy belépőjegy ára 20 lejbe kerül.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: