2013-02-22 17:35:52• hírek • MTI

Még kaphatók jegyek a Világjobbítókra

A Szatmárnémeti Északi Színház jegyirodájában még lehet jegyeket vásárolni a Harag György Társulat Világjobbítók című nagysikerű produkciójára.

A társulat az előadás kiemelkedő sikerére való tekintettel 2013. február 24-én, vasárnap 19 órától bérletszünetben ismét műsorára tűzi Tasnádi István Világjobbítók című darabját. A Tasnádi Csaba rendezte modern Don Quijote-történet igazi kikapcsolódást kínál a színházkedvelőknek: vérbő humorával, ugyanakkor gondolatébresztő üzenetével széles rétegeket képes megszólítani. Amennyiben valamilyen okból nem látta még, vagy esetleg ismét meg kívánja tekinteni a nagysikerű évadkezdő produkciót, a fenn említett időpontban megteheti. Kérjük, értesítse ismerőseit, barátait, hiszen az előadás kiváló vasárnap esti szórakozást ígér.

A produkció különlegessége, hogy a társulat egyik örökös tagja, a Jászai Mari- és Kovács György-díjas Czintos József több éves kihagyás után ebben az előadásban tért vissza újra a szatmári színpadra.

A bérletszünetben játszott előadásra a felnőtt nézők 18 lejes, a diákok és a nyugdíjasok 12 lejes áron válthatnak jegyet a színház Horea úti jegypénztárában, hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton 10 és 13 óra között, vagy előadások előtt egy órával, illetve online is, a www.biletmaster.ro jegyértékesítő oldalon keresztül. Bővebb információkért érdeklődni a 0261-712106-os telefonszámon lehet.

Az előadást román felirattal játssza a társulat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: