2016-05-17 11:16:49• hírek • Szatmár.ro

Még kaphatók jegyek Gáspár György előadására

A gyermek és a szülő kapcsolatáról, annak mélységeiről és építéséről tart előadást a neves pszichológus.

Május 18-án, szerdán a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében tart előadást a neves romániai pszichológus, Gáspár György, a Láthatatlan gyermek című könyv szerzője, Románia jelen pillanatban talán legkeresettebb előadója. A 19 órakor kezdődő esemény témája a szülő és a gyermek kapcsolata. Napjainkban ugyanis a munkahely az esetek túlnyomó többségében megpróbálja elrabolni a szülőt a család, a gyermek mellől. A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ által szervezett előadásban a pszichológus segít visszatalálni a gyermekhez, elmélyíteni a kapcsolatot vele.

Gáspár György klinikai pszichológus, pszichológiát végzett a Babes - Bolyai Tudományegyetemen, Kolozsvárott. Eriksoni hipnoterápiával, valamint család-rendszer terápiával és integratív pszichoterápiával foglalkozik. A kognitív viselkedés-terápiában nagy gyakorlatot szerzett. A Pszichológiai és Pszichoterápiás Multikulturális Egyesület elnöke, a "Save the Children" romániai szervezetének munkatársa, a romániai gyermekvédelmi programoknak, valamint serdülőknek és szüleiknek személyes és kapcsolati fejlődését segítő programoknak szakértője és koordinátora, mentálhigiénés workshopok szervezője és vezetője.

A román nyelvű előadásra 25 lejes áron lehet jegyeket váltani a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ székhelyén minden munkanapon 11 és 17 óra között, illetve az előadás előtt a helyszínen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: