2010-09-01 14:43:05• hírek • Szatmár.ro

Még jelentkezhetnek az egyetemre

Már megkezdődött az őszi beiratkozás a Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti kihelyezett tagozataira - jelentette be szerdán délben sajtótájékoztató keretében Végh. B. Béla, az egyetem adjunktusa.

Augusztus 30 és szeptember 16. között minden kihelyezett szakra várják a jelentkezőket, munkanapokon 9-13 óra között. Igaz, ezúttal már csak a helyi szakokra lehet beiratkozni, így aki például Kolozsváron szeretné folytatni a tanulmányait, annak oda kell utaznia a jelentkezéshez. A kihelyezett tagozatokon azonban már csak fizetéses helyek maradtak.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmári kirendeltségének közigazgatási szakán, nappali tagozaton román vonalon 15 helyre, magyar tannyelvű vonalon szintén 15 helyre várják a jelentkezőket. Távoktatáson, csak román vonalon húszan tanulhatnak tovább, ugyanakkor a mesteri képzésen is vannak még betöltetlen fizetéses helyek.

A beiratkozási díj itt 150 lej, míg az egyéves tandíj 2600 lej, amit négy részletben lehet kifizetni a tanév folyamán.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok szatmári tagozata ősszel induló alapképzésén nappali vonalon 15 helyre várja a jelentkezőket, távoktatáson 25 hely van még, kiegészítő képzésen pedig szintén 25.

Hatékony kommunikációs és nevelési stratégiák a közoktatásban elnevezéssel mesteri képzést indít a 2010/2011-es egyetemi évvel kezdődően a tagozat - erre a kétéves képzésre is jelentkezhetnek még az érdeklődők.

A beiratkozási díj minden képzésformára 150 lej, az alapképzésen a tandíj egy vére 2000 lej, míg a mesterire 2500 lej. Ez utóbbira egyébként a német tagozatosokat is várják. A Babes-Bolyai Tudományegyetemen a 2010/2011-es tanév szeptember 27-én kezdődik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: