2009-03-19 15:45:29• hírek • Szatmar.ro

Még hat hely kiadó

Az UEFA-kupa nyolcaddöntőiben két csapat már továbblépett, hat szerdán követi őket.

Az UEFA-kupa nyolcaddöntőinek második napján egy magyar és három román játékos érintett. Huszti Szabolcsnak és a Zenitnek az Udinese, Razvan Ratnak és a Sahtarnak a CSZKA Moszkva ellen hazai pályán kell ledolgoznia az első mérkőzésen összeszedett hátrányt, míg a Dinamo Kijev Harkivben kell megtartsa egy gólos előnyét.

A címvédő Zenit Szentpétervár az első találkozón az utolsó öt percben kapott két góllal szenvedett vereséget Udinében, ezt próbálja majd ledolgozni. Huszti Szabolcs sérülése, amely miatt kihagyta a hétvégi bajnokit, rendbe jött, és vélhetően a kezdőben kap majd helyet. A Zenit még soha nem győzött le olasz együttest, ráadásul hazai pályán még gólt sem szerzett taljánok ellen. A hazaiaknál Anyukov és Sirkov, a vendégeknél Domizzi biztosan nem játszhat.

 

Mircea Lucescu és Razvan Rat csapata, a Sahtar Donyeck egy gólos hátrányt szerzett Moszkvában, ezt próbálja majd ledolgozni a CSZKA ellen. Az ellen a CSZKA ellen, amely az idei sorozatban még nem szenvedett vereséget, ráadásul az utolsó hét idegenbeli meccsén egyaránt gólt tudott szerezni. A hazaiaknál Csigrinszkij, a vendégeknél Zsirkov biztosan nem léphet pályára, míg Rat a kezdőbe várható.

A legkönnyebb dolga Florin Cernatnak és Tiberiu Ghioanének lehet (ha rosszmájúak akarunk lenni, akkor azt mondanánk, azért, mert a kispadon ülnek majd), mivel a Dinamo Kijev egy gólos előnnyel utazik a Metalist Harkiv otthonába, ahol az őszi bajnokin győzni tudtak.

Florin Cernat (jobbra) nem valószínű, hogy pályára lép szerdán

A nap rangadóját Isztambulban rendezik, ahol a Galatasaray a Hamburgot fogadja. A két csapat 1-1-ről indul és mindkét mesternek komoly gondjai vannak a hiányzókat tekintve: a hazaiaknál heten, a vendégeknél öten küszködnek sérüléssel. A német csapat félelmetes idegenbeli mérleggel rendelkezik, az utolsó 11 fellépésén csak egy meccset veszített el, az idei szezonban pedig mindet megnyerte.

Ami a másik két találkozót illeti, a Braga és a Paris St.Germain párizsi összecsapásán nem született találat, míg az Aalborgnak két gólos hátrányt kellene ledolgoznia a Manchester City ellen.

Program (előző meccs eredményei):
Metalist Harkiv-Dinamo Kijev (0-1)
Sahtar Donyeck-CSZKA Moszkva (0-1)
Galatasaray-Hamburg (1-1)
Braga-Paris St.Germain (0-0)
Zenit-Udinese (0-2)
Aalborg-Manchester City (0-2)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: