2019-10-07 05:13:42• hírek • Blikk.hu

„Még fel sem fogtam, hogy nyertem” – Ő lett a Nemzet szépe!

A Párisi Udvarban megtalálták a Nemzet Szépét! A magyar alapítású nemzetközi szépségverseny koronája idén Biba Kitti (23) fejére került, aki novemberben az az abu-dzabi fináléban, a Miss Nation-ön is megmutathatja magát.

– A verseny célja egy olyan királynő megkoronázása, aki példaként szolgál a fiatal generáció és az egész nemzet számára – foglalta össze Felleg Tícián, a Miss Nation alapítója. – A versenyszabályzat értelmében ugyanis nem jelentkezhetnek 21 évnél fiatalabb, szépészeti, plasztikai műtéten átesett és tetovált lányok sem.

 

A zsűri augusztus végén alakította ki a döntő tízfős mezőnyét. A kiválasztott lányokra szeptember végéig online lehetett szavazni, hogy aztán a három legtöbb voksot begyűjtő lány közül szakértő zsűri válassza ki, ki legyen 2019-ben a Nemzet Szépe. A győztes Biba Kitti lett, akinek ezzel nagy álma vált valóra.

 

– Nagyon boldog vagyok, még fel sem fogtam, hogy nyertem. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan nívós versenyen képviselhetem majd Magyarországot, mint a Miss Nation – mondta Kitti.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: