2014-09-19 18:04:22• hírek • Nagykároly.ro

Még elküldhetjük a fotós alkotásainkat

Továbbra is lehet jelentkezni a nagykárolyi Vénig László Fotóklub első, nemzetközi fotós szalonjára. A nevezési díj 50 lej vagy 12 euró.

Három kategóriába lehet alkotásokat küldeni a nevezés fejében: szabad témájú monokróm, szabad témájú színes, avagy városi fotók. Az újjáéledőben lévő nagykárolyi fotósmozgalom szalonját elismeri és támogatja a Román Fotóművész-szövetség. A rendezvényt egyébként támogatja a nagykárolyi önkormányzat, illetve a kulturális igazgatóság. A fotós szervezet arany-, ezüst- és bronzdíját ítéli majd oda a zsűri - Dr. Teodor Radu Pantea EFIAP, Nagyvárad; Tordai Ede EFIAP, Marosvásárhely; Gheorghe-Vasile Petrila EFIAP, Nagyvárad; a póttag: Bikfalvi Zsolt  AAFRO, Nagykároly.

Az első díjhoz 1000 lejnyi pénzbeli juttatás járul hozzá - ezt Vénig László családja ajánlotta fel. Természetesen lesznek még saját díjak is, viszont ezekről egyelőre nem kívánt nyilatkozni a klub vezetője, Hágó Nándor. Kategóriánként két dicséretet is odaítélnek. Ide kattintva informálódhat bővebben.

Aa rendezvény „haszna" az lesz, hogy a legjobb pályaműveket kiállítják Károlyban. A szalon megrendezésével adózni kívánnak Vénig Laci bácsi emléke előtt, hiszen ő maga is számos szalonon vett részt alkotásaival, melyek közül nagyon sokat díjaztak is. Céljuk ugyanakkor, hogy bekerüljenek (ismét) a nemzetközi fotós vérkeringésbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: