2019-07-04 09:56:22• hírek • Közlemény

Még egy hét van az idei Véndiáktalálkozóig

Idén huszonnyolcadik alkalommal tartják meg Szatmárnémetiben az iskolai emlékek felelevenítésének és a nagy találkozásoknak az ünnepét, a Véndiáktalálkozót.

A rendezvény programja már összeállt, a szervezők pedig közzé is tettek egy nagy vonalakban vett programtervet – a részletes programot pedig ígéretük szerint a találkozó hetének elején hozzák nyilvánosságra.

 

Július 12-én, pénteken 18 órakor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium jelenlegi épületének előterében koszorúzzák meg az elhunyt tanárok és diáktársak emlékére állított In Memoriam táblát, majd 19 órakor kezdődik a megnyitó-gála a Dinu Lipatti Filharmónia nagytermében. A kultúra iránt érdeklődők mellett a sportrajongók, elsősorban a motorsport rajongói számára is kötelező lesz ez a program, ugyanis a hagyományokhoz híven egy újabb szatmári élsportoló tart majd élménybeszámolót a nyitóbeszédeket, szavalatokat követően. Gyenes Emánuellel, a szatmári Dakar-hőssel Pesek Attila sportújságíró beszélget majd a versenyek során átélt kalandokról.

 

Szombaton, július 13-án a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban 10 órakor gyülekeznek majd a véndiákok, a becsengetést követően pedig 11 órától kezdődik a kerek évfordulós érettségi találkozós osztályok bevonulása, illetve hangzanak majd el a köszöntők. Idén is kiállítás nyílik, illetve könyvbemutatók is lesznek az iskola tornatermében, az udvaron tartott programokat követően.

 

A délutáni véndiákbuli 19 órakor kezdődik és előreláthatóan éjfélig fog tartani.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: