2019-06-04 08:19:17• hírek • Nagy Tímea

Még egy halálos áldozatot követelt a hétfő reggeli karambol

A Szatmár Megyei Katasztrófavédelmi-felügyelőség helyszíni képei
A Szatmár Megyei Katasztrófavédelmi-felügyelőség helyszíni képei

A hétfő reggel történt avaspataki karambol egyik utasa meghalt, a másik olyannyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sürgősségi mentőhelikopterrel szállították Marosvásárhelyre.

A légi szállításra azért volt szükség, mert sérült állapota kritikus volt, egyik karját is elvesztette a szerencsétlenségben. Meg nem erősített információink szerint a 46 éves férfi karját sem, s az életét sem tudták megmenteni, hiába tettek meg mindent az egészségügyi alkalmazottak. Az áldozat a kórházban néhány órán belül elhunyt.

 

A rendőrség hétfő délutáni, hivatalos közleménye:

 

„Hétfő reggel, 7 óra 17 perc környékén egy 28 éves, batarcsi férfi egyelőre tisztázatlan okok miatt áthajtott a szemközti sávba, majd frontálisan összeütközött egy másik személyautóval, melyet egy 49 éves, bocskói férfi vezetett. Sajnos a balesetben a 49 éves sofőr életét vesztette, a másik, 28 éves férfi pedig könnyebb sérüléseket szerzett. Az első autóban a sofőr mellett egy 38 és egy 46 éves férfi is utazott, utóbbi súlyosan megsérült” - mondta el hétfő délelőtt Paula Gabor, a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője. Hozzátette: a rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított bűnügyi eljárást, a baleset pontosabb körülményeit tisztázó nyomozás jelenleg is zajlik.

 

Emlékeztetőül: 

 

Az ISU közlése szerint a két autó ütközése nyomán négy férfi sérült meg. Hármuknak sikerült önerőből kijutni a roncsokból, a negyedik személyt azonban a tűzoltóknak kellett kivágniuk. Sajnos az élete megmentésére tett kísérlet hiábavalónak bizonyult: 8 óra 50 perckor a férfit halottnak nyilvánították - adta hírül a katasztrófavédelem.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: