2020-04-17 12:39:51• hírek • Bede Emőke

Meg akarta ölni volt feleségét egy Szatmár megyei férfi

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

A Szatmár Megyei Törvényszék melletti ügyészség közkapcsolatokért felelős irodája nem mindennapi eseményről tájékoztatta szerkesztőségünket: egy Szatmár megyei férfi meg akarta ölni volt feleségét.

A szóban forgó férfi, V. C. csütörtök délután, 14 óra 30 perc környékén elment volt felesége lakhelyére annak ellenére, hogy ezt egy korábban kiadott távoltartási végzés által az Avasfelsőfalui Bíróság határozottan megtiltotta neki. Mivel a férfi az asszonyt azzal fenyegette meg, hogy kioltja életét, ezért a nő, V. A. M. azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, ám mire a hatóságok megérkeztek, a volt férjet már nem találták a helyszínen.


Biztos, ami biztos, a rendőrség arra kérte a nőt, hogy menjen be az őrse, hogy kihallgathassák. V. A. M. saját autójával indult el az őrsre, ám nem jutott messzire, ugyanis volt férje üldözőbe vette egy másik járművel, majd átvágott a szemközti sávba és szándékosan autóbalesetet okozott abban a reményben, hogy ezzel egykori felesége halálát okozza majd. Számításai azonban nem jöttek be, a nő túlélte a balesetet, de fejsérülései miatt egy SMURD-rohammentővel azonnal kórházba szállították.


V. C.-t a hatóságok őrizetbe vették, illetve kezdeményezték ellene a 30 napos előzetes letartóztatást is. A gyanúsított távoltartási végzés áthágása és emberölési kísérlet miatt állhat majd a törvény elé – derül ki az ügyészség tájékoztatásából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: