2016-10-31 17:02:09• hírek • (x)

Meditációs gyakorlatok a Shambala Könyv- és Teaházban

Szerdán és csütörtökön egy-egy órás vezetett meditációt tartanak a szatmári csendszigeten.

Néhány hete nyitotta meg kapuit a Shambala könyv- és teaház, és nagyon hamar népszerű lett a szatmáriak körében. Az Eötvös (Al. I. Cuza Voda) utcában, a Nord Star autósiskola udvarában található teaház igazi csend-sziget, ahol mindenki nyugalomra lel. Az asztrológia, a természetgyógyászat és a spiritualitás iránt fogékonyak rengeteg érdekes olvasnivalót találnak itt, az izgalmas ízek szerelmesei pedig már több mint százféle tea közül válogathatnak - sőt, kérésre speciális tea-keverékeket is elkészítenek. A helyre belépve szinte megcsapnak a pozitív energiák, tibeti mantrák szólnak, meditációs párnákon ülve fogyaszthatod el a teádat vagy az egészséges gyömölcsturmixokat, amelyek - fajtától függően - az emésztésre, másnaposságra, fáradtságra is jó „gyógyszerek".

A Shambala Könyv- és Teaházban újabban lehetőség van a meditálás kipróbálására is. Szerdánként 18 és 19 óra között romány nyelvű, csütörtökönként magyar nyelvű vezetett meditációt tartanak. Itt elmagyarázzak, hogy mi is az a meditáció, megtanítják a helyes testtartást, elmondják a pozitív hatásait is. Ezek a foglalkozások abszolút kezdőknek (is) szólnak, és nem egy bonyolult szeánszra, hanem egy egyszerű foglalkozásra kell számítani.

A meditálónak lehetősége van, hogy az egy óra alatt találkozzon önmagával, megtapasztalhatja a belső csendet. Kevesen tudják, de a meditáció automatikusan gyógyulási folyamatot indít el. Feléleszti az emberben a kíváncsi gyermeki tudatot is, aki mindig érezte-sejtette, hogy az élet több, mint fizikai test. A meditálás mellett energetikai gyakorlatokat is végeznek.

A Shambala Könyv- és Teaház hétfőtől péntekig 14 és 22 óra között, szombaton 15 és 23 óra között, vasárnap pedig 15 és 22 óra között várja a testi-lelki nyugalomra vágyókat.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: