2014-04-16 15:46:01• hírek • Czinzel László

Medencés buli és koncertek a Szatmári Ifjúsági Napokon

Május 2-án és 3-án szervezi meg a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a Szatmári Ifjúsági Napokat. A rendezvényen lesznek ügyességi vetélkedők, koncertek Fekete Dáviddal, Király Viktorral, medencés buli Sterbinszkyvel és Gem-B-vel. A helyszín az Aquastar aquapark lesz, az Ifjúsági Napok rendezvényeire pedig csak 10 lej lesz a napi beugró.

Április 3-án jelentette be a Magyar Ifjúság Kezdeményezés vezetősége, hogy idén nagyszabású ifjúsági napokat szerveznek, amely három napon keresztül zajlik majd két fő helyszínen. Azóta történt egy kis változás, ugyanis a május elsejére tervezett extrém sportverseny elmarad, viszont az Aquastar aquaparkban megszervezett programok nagyon csábítók lehetnek a bulira éhes szatmári fiatalok számára.

A programot szerdai sajtótájákoztatóján hozta nyilvánosságra a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés vezetősége: Muresan István elnök és Csák Gyöngyi alelnök.

Az Aquastarban a programokra május 2-án és 3-án kerül sor, a fürdő zárását követően a fiatalok birtokba veszik majd a tágas udvart és a színpadot és az egyik medencét. A koncerteket megelőzően ügyességi versenyek és vetélkedők lesznek, amelyeken értékes nyeremények találnak gazdára. A Szatmári Ifjúsági Napok rendezvényeire a beugró naponta mindössze 10 lejbe kerül - "Nem szerettük volna, hogy bárki is a belépőjegy ára miatt maradjon távol az Ifjúsági Napokról" - mondta Csák Gyöngyi MIK-alelnök.

Pénteken 21.30 órakor a Hősök nevű hip-hop formáció fellépésével kezdődik a buli, majd 22.30-kor a Megasztár tehetségkutató műsor negyedik szériájából ismert Fekete Dávid énekel majd. 23.30-tól a szatmári fiatalok nagy kedvence, Sterbinszky keveri majd a zenét, a legnagyobb bulihuligánok pedig hajnali 2-től Dj. Olival bulizhatnak reggelig.

Szombaton 22 órától a szatmári reggae-formáció, a StraightUp zenél majd, őket követi majd Király Viktor fellépése. A folytatásban az r'n'b és fekete zenék koronázatlan lemezlovas-királya, Dj. Gem-B fellépése követi, majd hajnali 2-kor Dj. Justin áll be a keverőpult mögé.

A Szatmári Ifjúsági Napok keretein belül rendezik meg a X. országos középiskolai focibajnokság döntőjét is. A meccseknek az Ady Endre utcán található Both Katalin Sportterem, valamint a Vasile Lucaciu Általános Iskola tornaterme lesz a helyszíne.

Csák Gyöngyi és Muresan István

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: