2010-10-09 10:41:42• hírek • (X)

Medence-alapi tornával a Női egészség megőrzéséért!

A 20 éves múltra visszatekintő Kriston Intimtorna orvosi támogatást élvező módszer.

Célja az emésztő-, kiválasztó-, és nemi szervek egészséges működésének megőrzése, gyengeség esetén az elvesztett erő visszaszerzése. Különösen eredményesnek bizonyult vizeletvesztés rehabilitációjában, segítséget jelent aranyér esetén, várandóságban, szülésben, szülés utáni gáti rehabilitációban, a menstruációs és pre-menstruációs problémák illetve a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében,... de növeli a vitalitást, kreativitást, az életenergiát!

Október 13-án, szerda este 17.30-tól szeretettel várja Magdás Emese Felnőttképzési szakember az érdeklődőket ingyenes ismertetőre "Az alhas szerveinek egészségéről" - kicsiket és nagyokat, hölgyeket és férfiakat egyaránt, a következő címre: Wolfenbüttel 36. Bővebben: www.intimtorna.ro



Könnyen elsajátítható!

Oktatási módszertana mindenki számára sikert jelent. Mindegy hány évesen, kismamaként, nagymamaként, szült nőként, műtöttként vagy megelőzési szándékkal, egyaránt elsajátítható. Egy tanfolyam nem csupán tornagyakorlatokat tartalmaz, a szöveti eltéréseken túl nemiségünk is sérülékeny. A tréning segít önvalónk teljesebb megélésében.

Mennyi időt, energiát kér a belső erő megszerzése, szerveink egészsége?

Egy 10-12 órás képzés keretén belül mindenki személyre szabott edzés tervet kap. Ez azt jelenti, hogy egy kérdőív válaszai alapján a tréner a tornához legideálisabb testhelyzetet és egyéni feladatsort állít össze, ami majd napi, 8-10 perc, otthoni munkát jelent.

Medencealapi torna pocaklakóval?

Igen. Akárhányadik hétben is jár a kismama, sohasem késő elsajátítani a gyakorlatokat. A torna hatására megerősödött medencealapi izmok, stabil tartású hüvely segítenek majd a méhnek a megnövekedett súly alátámasztásában.

Irányíthatóvá válnak az izmok, hogy lélegzetvételtől függetlenül tudjon lazítani, ami különösen fontos a baba "kiengedésében". A karban tartott izmok elasztikusak: tónusosak ugyanakkor nyúlékonyak. Ezzel tud minden kismama hozzájárulni a saját gát-védelméhez. Számukra létezik két speciális gyakorlatsor a "gátvédő vajúdástechnika" és a "szülés utáni gátépítés" elemeivel. Ezen túl felsorakoztatjuk a méh, a végbél, a hólyag tartószalagjait védő szokásokat, amelyeket különösen a gyermekágyi időszakban fontos szem előtt tartani.

Gyors regeneráció. A torna fokozza a vérkeringést, a szövetek oxigén és tápanyagellátása is javul. Ez szülés előtt a méh vérellátottságának csodálatos, szülés után pedig elősegíti a gyorsabb gáti regenerációt. Az egyszer már begyakorolt mozdulatokat rögtön szülés után el lehet kezdeni. November 5 és 6-án Szatmáron a kismamák kedvezményesen vehetnek részt tréningen. A részletekről bővebben: www.intimtorna.ro



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: