2011-06-23 15:41:13• hírek • Szatmár.ro

Buliközponttá alakult a Termál Strand

Bulizz a szabad ég alatt, focizz az ajándékokért és lubickolj egész éjszaka!

Vége a sulinak, jön az egyetemi szünet vagy kiveszel egy kis szabadságot, hogy bulizz egy nagyot a barátaiddal? Nem kell több száz lejt elköltened, hogy Ibizára utazz: jó hangulat, menő lemezlovasok, csinos lányok, éjszakai csobbanás, strandfoci vagy röplabda itt is van, a lehető legközelebb hozzád, a Nagykárolyi Termál Strandon.

Eleged van már az izzasztó diszkókból, valami különlegesre vágysz - ez járt a fejükben a Joy Beach megálmodóinak is, amikor létrehozták Szatmár megye legmenőbb szabadtéri diszkóját, ahol idén nyáron a legjobb lemezlovasok keverik majd a legtrendibb zenéket. Emlékszel még a tavalyi bulikra? Minden menő lemezlovas Nagykárolyban kevert Vali Barbulescutól David Dj-ig, a Deepside Deejays-től Sterbinszkyig.

Az ízlésesen kialakított szabadtéri diszkó a hétvégén egy fedett résszel is bővült, hogy a buli akkor se maradjon el, ha esik az eső. A hófehér berendezés, a kényelmes kanapék mind hozzájárulnak, hogy mindenki jól érezze magát, s erre még rásegít a három bárpult kínálata is, ami a Joy Beachen működik. A bulik általában pénteken és szombaton 22 órától kezdődnek, de most, a városnapokra való tekintettel pénteken, szombaton és vasárnap is party lesz a szabadtéri
szórakozóhelyen. Az üzemeltetők azt még elárulták: már nagyjából összeállít a meghívott lemezlovasok listája, úgyhogy jövő héttől kezdődően szinte minden hétvégén lesz vendégművész. Hogy kik jönnek majd Nagykárolyba, azt majd kicsit később áruljuk el!

Nem érdemes hazamenni!

Ha pedig sokáig tart a buli, s a haverokkal - vagy a csinos lányokkal - az éjszaka folyamán még meg is mártóztok a strand medencéiben, nem érdemes hazamenni. A Strandon kemping is működik, ahol a kalandvágyóbbak sátorhelyet, a kényelmesebbek kisházat vagy hálókocsit bérelhetnek. Egy kisház dupla ággyal 50 lejbe kerül egy éjszakára, egy
hálókocsiba pedig 4 személy is kényelmesen elfér, a bérleti díj pedig 60-70 lej. A sátorozók személyre fizetnek, egy felnőtt számára 10 lejbe kerül a sátorozás, ha a nagypapa vagy a gyerekek is veled buliznak, ők 5 lejért sátorozhatnak egy éjszakát a kempingben. Az itt megszállók számára a strand melegvizes zuhanyzót, illemhelyet is biztosít, sőt, akciós strandbelépőket! A kempingben lakó felnőttek 6 lejért, a gyerekek és nyugdíjasok mindössze 4 lejért léphetnek be a strandra.


Fürdés, strandfoci, buli - mi kell még?
Fürdés, strandfoci, buli - mi kell még?



Napközben nyeremények, este ütős party

Ha pedig végigbuliztad az éjszakát, s a kempingben aludtál egy jót, jöhetnek a nyeremények, hogy kihúzd a következő esti buliig! Szerdán vízifocizni, csütörtökön strandröplabdázni, pénteken pedig strandfocizni lehet szervezett bajnokság formájában, amelyen a nyertesek jutalma értékes meglepetés-ajándékcsomag - annyit azért elárulhatunk, nem fog szomjan halni a győztes csapat! A kis pihenőst követően pedig kezdődik az újabb Joy Beach-es buli, szóval mindenki megértheti, ha nem akarsz majd hazamenni a Nagykárolyi Strandról!
Otthon meg hivatkozz a remek gyógyvízre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: