2018-08-13 06:32:55• hírek • (x)

Mechanikusokkal bővítené csapatát a Helbert Kft. Szatmárnémetiben

A Helbert Kft. 1992 óta működik, fő tevékenységi területe a személygépkocsik és a motorkerékpárok karbantartása és javítása. Az karosszérialakatos-műhely modern technikai berendezésekkel áll az ügyfelek rendelkezésére, de autófényezés magas szintű kivitelezését is vállalják.

A csapat alapelve az, hogy ha jól végzik a munkájukat és tisztelik azokat, akik bizalommal felkeresik őket, akkor újra és újra visszatérnek majd hozzájuk, a pozitív benyomás pedig újabb és újabb ügyfeleket hoz majd. Ez így is van, hiszen a közel 30 éves tapasztalattal rendelkező műhely szakmai csapatához folyamatosan érkeznek az autósok a legkülönfélébb problémákkal.


A fiatal, lendületes csapat most újabb megbízható, dolgozni vágyó alkalmazottait keresi, akik szívesen fejlődnének, tanulnának. Nem elvárás a szakmai végzettség vagy a hozzáértés, a Helbert Kft. gondoskodik arról, hogy első kézből tanulj meg mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy jól csináld a szakmádat. Ha ez nem lenne elég, továbbtanulási, illetve képzési lehetőségeket is biztosítanak neked, ha úgy érzed, nem akarsz megelégedni azzal, amennyit tudsz.


Előnyt jelent a hasonló területen szerzett tapasztalat, de nem feltétel az azonnali munkakezdéshez!


Légy te is tagja a Helbert kft. csapatának, és jelentkezz az office@helbert.ro e-mail címen, vagy személyesen a cég Aurel Vlaicu utca 151. szám alatti székhelyén!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: