2012-04-17 12:24:31• hírek • (x)

Mechanikus: a dízelmotorok szakértői egy helyen

A cég a javítás mellett autóalkatrészek beszerzésében is profi, rövid idő alatt meg tudják szerezni a szükséges alkatrészeket, amelyeket a legrövidebb időn belül be is szerelnek.

Bármilyen autót megjavítanak, de dízelben annyira elismertek, hogy más megyéből is ide hozzák a reménytelen autókat.

Szatmárnémetiben az Avram Iancu utca 29 szám alatt található a Mechanikus autószerviz, ahol nagy szakértelemmel végzik autós légkondicionálók karbantartását és szerelését, az autók számítógépes diagnosztikáját, motorok javítását vagy éppen az irányzék, fékek vagy a felfüggesztés javítását, beállítását.

Mechanikus műhely tagja a Delphi Diesel Service DSC (az egykori Delphi Diesel Point) hálózatnak, s ezáltal jogosult a nemzetközileg elismert Delphi cég által készített dízel befecskendező rendszerek és a többi gyártó rendszereinek első számú, az autón történő szervizesére, ami egyedülállónak számít a régióban. A Mechanikusnál dolgozó szakemberek nagy tudással rendelkeznek a régebbi típusú dízelmotorok javításában, emellett pedig szakértői az új generációs, közös nyomású csöves rendszerre épülő motorok javításában is.

Az autószerviz hivatalos Diesel Centerként az ország azon kevés műhelyei közé tartozik, amelyek a gyártó engedélyével, a legkorszerűbb eszközökkel végezhetik a DELPHI a VDO és a DENSO dízel pumpák és injektorok ellenőrzését és javítását. A Siemens, Bosch, Stanadyne és Zexel típusú dízel-adagolók bevizsgálását és javítását is elvégzik a Mechanikus szervizben, így ki lehet jelenteni: bármilyen dízelmotor javítását el tudják végezni, még akkor is, ha más autószerelők csak a fejüket vakargatták a gondok láttán. Emellett nem csak személyautókkal, hanem problémás traktorokkal, kamionokkal és mezőgazdasági gépekkel is lehet hozzájuk fordulni.

Mechanikus szervíz - autószervízben, különösen dízelben az ászok

A Mechanikus munkatársai azt tanácsolják az autótulajdonosoknak: amennyiben hibát észlelnek a motorban, ne kezdjenek önfejűen javításba, internetről rendelt alkatrészek használatával. Sok esetben ugyanis a rosszul elvégzett munka csak plusz kiadást eredményez, hiszen ha nem megy az autó, végül úgyis a szervizbe kerül. A Mechanikusnál pedig gyári alkatrészekkel dolgoznak a profi szakemberek, az elvégzett munkára pedig garanciát is vállalnak.

A műhely tagja továbbá az AC SERVICE országos klímaszerviz hálózatnak, így hivatalosan része lett a DIAVIA, DELPHI, DENSO klímák gyári szervizhálózatának. A Mechanikusnál továbbá minden egyéb autólégkondícionáló-rendszer javítására, karbantartására képesek, emellett pedig olyan autókat is fel tudnak szerelni légkondicionálóval, amelyekben gyárilag ez nem található meg.

Keresse fel a Mechanikus szatmárnémeti székhelyét hétfőtől péntekig 8.30 és 17 óra, szombaton 8:30 es 13.00 között az Avram Iancu utca 29 szám alatt, telefonon, a  0261 806206-os telefonszámon, vagy e-mailen a mechanikus@aw.ro e-mailcímen. A dízel központ élérhetősége: telefonon 0728 555591 vagy a 0728 052485 számon. A szolgáltatásokról és éppen futó akciókról informálódni lehet a www.mechanikus.aw.ro honlapon is.

Mechanikus szervíz - autószervízben, különösen dízelben az ászok

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: