2011-05-12 11:45:41• hírek • (x)

Mechanikus - a dízel-doktor

Szatmárnémetiben az Avram Iancu utca 29 szám alatt található a MECHANIKUS autószerviz, ahol nagy szakértelemmel végzik autós légkondicionálók karbantartását és szerelését, az autók számítógépes diagnosztikáját, motorok javítását vagy éppen az irányzék, fékek vagy a felfüggesztés javítását, beállítását.

A Mechanikus műhely tagja a Delphi Diesel Point halozatnak, s ezáltal jogosult a nemzetközileg elismert Delphi cég által készített dízel befecskendező rendszerek és a többi gyártó rendszereinek első számú, az autón történő szervizelésére, ami egyedülállónak számít a régióban.

A műhely tagja továbbá az A.C. SERVICE országos klímaszerviz hálózatnak, így hivatalosan része lett a DIAVIA, DELPHI és DENSO klímák gyári szervizhálózatának. A Mechanikusnál továbbá minden egyéb autólégkondícionáló-rendszer javítására, karbantartására képesek, emellett pedig olyan autókat is fel tudnak szerelni légkondicionálóval, amelyekben gyárilag ez nem található meg.



Ugyancsak dízel kategóriában számít egyedülállónak a régióban a Mechanikus: Hivatalos Dízel Központként az ország azon kevés műhelyei közé tartozik, amelyek a gyártó engedélyével, a legkorszerűbb eszközökkel végezhetik a DELPHI a VDO és a DENSO dízel pumpák és injektorok ellenőrzését és javítását. Ugyanígy javítani tudják a Bosch által gyártott Common Rail dízel adagolókat és injektorokat.


Mechanikus - dízel rendszerek hivatalos szervizelése
Mechanikus - dízel rendszerek hivatalos szervizelése


A cég ráadásul a javítás mellett autóalkatrészek beszerzésében is profi, rövid idő alatt meg tudják szerezni a szükséges alkatrészeket, amelyeket a legrövidebb időn belül be is szerelnek.

Keresse fel a Mechanikus szatmárnémeti székhelyét hétfőtől péntekig 8.30 és 17 óra között, szombaton pedig 8.30 és 13 óra között az Avram Iancu utca 29 szám alatt, telefonon, a  0261 806206-os telefonszámon, vagy e-mailen a mechanikus@aw.ro e-mailcímen. A dízel központ élérhetősége: telefonon 0728 555591 vagy a 0728 052485 számon. A szolgáltatásokról és éppen futó akciókról informálódni lehet a www.mechanikus.aw.ro honlapon is.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: