2016-10-09 14:47:09• hírek • (x)

Me Gusta - Ha szereted a hasad, ezt is szereni fogod!

Rengeteg finom falat, Szatmárnémetiben még nem látott ajánlat és meglepetések várnak az új gyorsétteremben.

Történhet-e jobb dolog a gyorsételek szatmári rajongóinak életében annál, mint amikor olyanok nyitnak fast foodot, akik imádnak enni, de komoly minőségi elvárásokat állítanak magukkal szemben is? Szerintünk nem!

A Me Gusta gyorsétterem az Eötvös (Cuza Voda) utcában van, a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumtól alig ötven méterre, a Szatmár Megyei Rendőrség épületének irányában. Könnyen észreveszed majd a zöld logót, ha kicsit jobban körülnézel!

A fast foodban megtalálod az összes olyan terméket, ami elvárható és megszokott, viszont itt minden más! Az alap recepteket ugyanis a tulajok saját ízlésük szerint alakították, gazdagították, egyedi szószok, egyéni megrendelésre készített kifli, hamburger-zsömle és pita teszi különlegessé az itt kapható ételeket.

Változatos menü, rengeteg akció

Az étlepon ott találjuk a különböző hamburgereket, hot dogot, a szendvicsek között pedig már most nagy nészerűségnek örvend a saját, Me Gusta Sandwich. A pitába töltött gyrosból kétféle is van, ráadásul a fél kilós adagért sem kell 11 lejnél többet fizetned! A shaormát kérheted kézbe vagy tányérba és valószínűleg slágertermék lesz a csirke- vagy pulyka-nuggets, ami salátával és sültkruplival hihetetlenül jó árban kapható. Aki a salátákat szereti, az sem éhezik a Me Gustában, a pizzák szerelmesei pedig megkóstolhatják a Szatmárnémetiben egyedinek számító Treviso és Me Gusta pizzát is. Ezek több éves olaszországi tapasztalattal készülnek, így mindenképp érdemes megízlelni őket!

Ha a pizzák szerelmese vagy, jó tudnod, hogy egynek az ára 14 lej, de ha kettőt rendelsz, akkor már csak 25 lejt kell fizetned. Három rendelése esetében az ár már csak 36 lej. Az ajánlatban pedig szerepel egy szatmári újdonság is: a Pizza Party Box ára 50 lej - ez négy pizzát és négy ajándék-szószt tartalmaz.

A nagy shaorma ára 15 lej, de 16 lejért már egy fél literes üdítőt is kapsz mellé. A Me Gusta Sandwich szintén egy dobozos üdítővel csak 9,5 lejbe kerül és egy szelet pizza ára is 6 lej - szintén egy dobozos üdítővel. A szelettel kapcsolatban azonban jó tudni: ez egy 32 centi átmérőjű pizza negyede!

Újdonság Szatmárnémetiben - külön menü gyerekeknek

A Me Gustánál a gyerekekre is gondoltak: Szatmárnémetiben egyedülálló módon Kids Meal gyermekmenüvel kedveskednek a kicsiknek. Ebben vagy egy mini-burger, szült krumpli és szívószálas gyermek-üdítő, vagy csirkefalatkák, sült krumpli és üdítő. Minkét esetben meglepetés-játékkal örvendeztetik meg a gyerekeket, csak jelezni kell, hogy kisfiúnak vagy kislánynak készül az étel. Egy gyeremekmenü ára pedig csak 12 lej!

Házhozszállítás nem csak Szatmárnémetiben, táblagépek a fast foodban

Szintén újdonság, hogy nem csak a megyeközpontban, hanem annak tíz kilométer sugarú vonzáskörzetében is lehet házhoz rendelni a finomságokat. Szatmárnémetiben a legalább 15 lej értékű rendelésnél ingyenes a kiszállítás, a vidéki településekre pedig 5 lej ellenében viszik ki az ételt. Szóval most már Batizra, Lázáriba, Szatmárudvariba, Kakszentmártonba, Vetésbe, Óváriba, Decebalba, Pálfalvára és Ombodra is rendelhetsz a finomságok közül, csak hívd a 0758-261-129-es vagy a 0770-551-007-es számot.

Ha pedig a székhelyen eszel, ott Samsung táblagépek várnak, hogy addig se unatkozz, amíg - egyébként villámgyorsan - elkészítik a rendelésed! Az étterem hétfőtől szombatig 9 és 22 óra között tart nyitva. A házhoz szállítás a pizzák esetében 12 és 22 órák között, minden más étel esetében 9 és 22 óra között kérhető.

Jelentkezz munkatársnak

A Me Gusta gyorsétterem az ételeik iránti nagy érdeklődésre való tekintettel máris bővíti csapatát. Az ételek elkészítésére és kiszállítására is keresnek embert, meglehetősen vonzó bérezéssel. Jelentkezni a fentebb megadott telefonszámokon lehet. Ha pedig jelentkezel, jó tudnod, hogy hosszú távra tervezhetsz, a főnök mottója pedig: „Ha nekem jól megy a bolt, az alkalmazott is jobban keres."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: