2012-03-17 08:12:32• hírek • Szatmár.ro/Mti

Mclaren első sor a Forma-1 idei első futamán

Az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén meglepően gyengén szerepelt a Red Bull és a Ferrari.  A Mclarenek szerezték meg az első két rajtkockát.

Izgalmas időmérő edzést nézhettek végig azok a Forma-1 rajongók, akik a korai kezdési időpont ellenére is követték az eseményeket. Az egyik  legnagyobb meglepetést a Ferrarik gyenge szereplése okozta, annak ellenére, hogy a teszteken már látni lehetett, nincs minden rendben az autókkal. Azt azonban kevesen gondolták volna, hogy az első tízbe egyik autó se fér be,  hiszen Massa végig küszködött, Alonso pedig vezetői hiba miatt már a második etapban fel kellett adja, így csak a 12. rajtkockát foglalhatja el.  Kimi Räikkönen egy kommunikációs hiba miatt már a Q1-ben kiesett, így nem sikerült fényesen a visszatérése első időmérője.

Jól szerepeltek azonban a Mercedesek: Michael Schumacher kevéssel maradt le a harmadik rajtkockától, így a negyedik helyről, a szintén meglepetésnek számító Lotus-színekben versenyző Grojean mellől indulhat.

Aki arra számított, hogy folytatódik a Red Bullok uralma, nagyot csalódott, hiszen Webber csak az ötödik, az első rajtkockához szokott Vettel csak a hatodik helyről indul.

A Mclanrenek, úgy tűnik, idén valóban nagyon versenyképesek, hiszen már a szabadedzésen is nagyon jól szerepeltek, az időmérő harmadik etapjában pedig mindenkit maguk mögé utasítottak. Lewis Hamilton huszadszor indulhat az élről, mellőle csapattársa, Jenson Button Rajtolhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: