2016-06-16 11:06:49• hírek • Szatmár.ro

Mazsi és bandája a Macskában!

Magyarország egyik legerősebb női hangja dögös pop-rock slágereket és egy teljes zenekart hoz a MusiCat színpadára!

Samu Kriszta "Mazsi" 14 esztendősen kezdett el az énekléssel foglalkozni, ám amint közönsége akadt, elnémult. 2007-ben vetette bele magát a karaoke-estek világába, ahol megszületett barátsága Szabó Mariannal.

2010-ben indult az X-Faktor első szériájában, ahol a több ezer jelentkezőből egyszer csak a legjobb ötven között találta magát. Azóta szerepelt a Karaoke-világbajnokságon (11. helyezés), létrehozta önálló zenés estjeit, valamint további saját dalokkal örvendezteti meg közönségét.

Június 17-én, péntek este 21.30-tól a Macskában az M`n`M zenekarral fog fellépni, mindenki által ismert pop/rock slágerekkel hozza el a legforróbb bulis hangulatot.
A belépőjegy ára 5 RON, amelyet a helyszínen lehet megvásárolni, érdemes időben asztalt foglalni, mert ez a legjobb péntek esti ajánlat a városban!

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg, ezúton is köszönjük támogatásukat. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel 2016-ban is a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben. Élőzenére fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: