2014-06-22 14:31:28• hírek • Kocsis Zoltán

Mattrészeg sofőr okozott balesetet, utasa súlyosan megsérült

Három súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset is történt Szatmár megye közútjain a hétvége első felében. Az egyiket ráadásul ismét részeg autós okozta.

Péntek késő este, 22.00 óra körül Ioan B. elővigyázatlansága miatt Volkswagen Golfjával egy szabályosan parkoló Audinak ütközött Szatmárnémetiben, a Cerbului utcában. A baleset következtében a Golf utasa, az 59 éves Vasile B. súlyosan megsérült. A helyszíni vizsgálatok megállapították, a gépkocsi vezetője súlyosan ittas volt: a szonda 1,38 mg/l alkoholszintet állapított meg.

A másik súlyos baleset Nagydengelegen történt szombat délelőtt. Felician N. kétlovas szekerét hajtotta, amikor a 37. szám alatt a lovak valamitől megijedtek, megbokrosodtak, a 44 éves férfi pedig a szekér alá esett. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

Szintén szombaton, de immár délután ijjesztő baleset történt a DN1C országúton, Apa területén kívül. A 67 éves Ioan G. a túlzott sebessége miatt elveszített uralmát Peugoet típusú személygépkocsija fölött, amely előbb egy útszéli fának csapódott, majd az árokba borult. A gépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Utóbbi két esetben a rendőrség a véralkoholszint mérésével igyekszik megállapítani, az érintettek fogyasztottak-e alkoholt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: