2016-07-10 12:05:00• hírek • Kocsis Zoltán

Mattrészeg kolozsvári autós karambolozott Tasnádon

Részeg sofőr borult autójával árokba Sárközújlak közelében is.

Két súlyos közlekedési balesetet is okoztak részeg autósok szombaton Szatmár megyében. A sors furcsa fintora azonban, hogy a legsúlyosabb sérüléssel egy másik, látszólag kevésbé súlyos baleset járt.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint 1,17 mg/l alkoholszintet regisztráltak annak a kolozsvári autósnak a leheletében, aki szombat délután Tasnádon okozott frontális ütközést. A 49 éves M.G. ugyanis egy kanyarban elveszítette uralmát BMW típusú személygépkocsija fölött, átsodródott a szemben közlekedők sávjába és összeütközött egy szabályosan haladó Volkswagennel. Utóbbit a Beszterce-Naszód megyei Nemegyén élő 20 éves S.C. vezette. A balesetben utóbbi jármű 17 éves utasa sérült csak meg, szerencsére ő is csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Szintén szerencsésen megúszta az a 28 éves férfi, akit szombat késő este Sárközújlak közelében, a Szatmárnémeti felé vezető út árkából halásztak ki autóstól együtt. A férfi leheletében 0,60 mg/l alkoholszintet mért a szonda.

A hétvége (eddigi) legsúlyosabb következménnyel járó balesete azonban még pénteken, a Nagypiac környékén történt. A 67 éves S.I. tolatásba kezdett és elütötte a gyalogosan közlekedő G.M.-et. Az 54 éves nő súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: