2015-03-09 14:35:03• hírek • Kocsis Zoltán

Mattrészeg autós borult gépkocsijával az árokba

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Meggyűlt a baja a részeg autósokkal vasárnap a Szatmár Megyei Rendőrség közlekedési osztálya munkatársainak: egyikük árokba borult Vezenden, a másik halmozta a törvénytelenségeket Mikolában.

Vasárnap este 20.15 körül az 57 éves Adrian T. Vezend településen elveszítette uralmát Dacia típusú személygépkocsija fölött, amellyel az út menti árokba borult. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, ám a sofőrről kiderült, alkohol hatása alatt vezetett. Ráadásul nem is keveset ihatott, mielőtt a kormány mögé ült, mivel a szonda 0,90 mg/l liter alkoholkoncentrátumot állapított meg kifújt levegőben.

Négy órával később, 0.20-kor Mikolában állították meg a közúti rendőrök azt az Opelt, amelyet V. Béla vezetett. Pedig a férfinak semmilyen érvényes jogosítványa nincs, ittas volt, ráadásul az autó ideiglenes rendszámának is lejárt az érvényessége.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap további három gépkocsivezető maradt még jogosítvány nélkül Szatmár megyében túlzott sebesség vagy szabálytalan előzés miatt. A nap folyamán összesen 90 bírságot szabtak ki 8000 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: