2017-08-10 14:12:10• hírek • Kocsis Zoltán

Mától kaphatóak a szezonbérletek az Olimpia meccseire

Csütörtöktől kaphatóak a szezonbérletek az Olimpia labdarúgócsapatának 2017-2018-as idényének hazai meccseire. Emellett a vezetők bejelentették: szakítva az eddigiekkel és igazodva a második osztályban általánosnak mondható gyakorlathoz, ezentúl más-más ára lesz minden egyes meccs belépőjének. Az ellenféltől függően.

Ami a bérleteket illeti, két típust dobott piacra a klub. Az általános bérlet 150 lejbe kerül. Ez feljogosítja tulajdonosát, hogy megnézhesse a csapat valamennyi hazai meccsét, bajnokit és Román Kupa-meccset egyaránt. Ráadásul megvásárlásakor kap egy sálat vagy egy mezt. A VIP bérlet ára 250 lej, ennek fejében a tulajdonos valamennyi mérkőzést a dísztribünről követheti végig.

A bérleteket hétköznap 17.00 és 20.00 óra között, szombaton pedig 10.00 és 14.00 óra között lehet megvásárolni az Olimpia – Daniel Prodan Stadionnál.

Ezzel együtt a vezetők közzétették az Academica Clinceni elleni szombati találkozó belépőinek árát. Ezek szerint az általános jegy 10 lejbe, a dísztribünre szóló pedig 30 lejbe kerül.

A klub hivatalos Facebook-oldalán Karda Attila klubelnök némi rálátást engedett az egyesület anyagi hátterére. A sajtóban megjelent támadásokra reagálva leszögezte: erőfeszítéseket tesznek, hogy ki tudják fizetni a 2016. áprilisi és június béreket. Amely hátralékot ugye még az előző vezetőségtől örököltek meg. Ettől eltekintve a játékosok napra pontosan ki vannak fizetve, írja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: