2015-02-19 14:27:39• hírek • Kocsis Zoltán

Mától Szatmárnémetiben is vehetsz jegyet a magyar-románra!

Mától Szatmárnémetiben is lehet jegyet vásárolni a jövő szerdai, Csengerben sorra kerülő futsalmérkőzésre, amelyen Magyarország és Románia U21-es válogatottja méri össze tudását.

A február 25-én esedékes találkozó történelminek számít, hisz Csengerben még soha nem játszottak hivatalos válogatott mérkőzést. Az, hogy ez most megtörténhet, nagyban köszönhető annak a futsal-őrületnek, ami az elmúlt két év alatt a szomszédos kisvárosban kialakult. A Csenger FC jelenleg a magyar bajnokság második vonalában szerepel, ennek ellenére hazai meccsein rendszerint 500-600 ember szurkol fanatikusan. A rajongók által teremtett remek hangulat híre pedig Budapestig is eljutott, a Magyar Labdarúgó Szövetség pedig úgy döntött: a Csengeri Városi Sportcsarnok ideális helyszín a mérkőzés számára.

Mind a magyar, mind a román válogatott a közelgő korosztályos Európa-bajnokságra készül, így mindkettejük számára fontos felkészülési állomásnak számít a csengeri összecsapás, na meg a másnapi, nagybányai visszavágó.

A szerdai találkozó (helyi idő szerint) 18.00 órakor kezdődik. Érdemes azonban már korábban helyet foglalni, ugyanis az egykori Olimpia-játékos Mándi Attila 9 éves tanítványai a csengeri 9 éves gyerekekkel játszanak majd egy előmérkőzést. A belépő mindössze 500 forintba kerül.

Fontos információ, hogy mától már Szatmárnémetiben is lehet jegyet venni a meccsre, méghozzá két helyen: a Red Hat Kávézóban, valamint a Sportmania sportüzletben. Nyolc lejbe kerül egy belépő. Jegyet lehet váltani úgy a magyar, mint a román szurkolók szektorába is. Szatmárnémetiben kedd délig folyik majd az árusítás.

„Fontosnak tartjuk, hogy Szatmárnémetiben is árusítjuk a jegyeket, ezzel is jelezve a két régió együvé tartozását, valamint szeretnénk hozzájárulni a sportág itteni népszerűsítéséhez is", jelentette ki a főszervező Szilágyi Sándor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: