2016-11-02 00:49:58• hírek • Blikk.hu

Ilyen még nem volt az X-Faktorban!

Kizárták az X-Faktorból a verekedésbe keveredett Petics Kristófot.

Az RTL Klub nem vállalta a verekedésbe keveredett fiúval való közös munkát, ám a versenyző értetlenül áll a történtek előtt. Mint azt a Blikk elsőként megírta, a 19 éves Kristóf egy fővárosi szórakozóhelyen bulizott, amikor állítása szerint egy külföldi férfi inzultálta, s az eset tettlegességig fajult.

- Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör - nyilatkozta korábban a Blikknek Kristóf. Tette nem maradt következmények nélkül, elmondása szerint az eset után bevitték a kapitányságra, majd kihallgatták, ám nem vették őrizetbe, áldozatának sérülései szerencsére nyolc napon belül gyógyulnak. Az RTL Klub azonban nem volt elnéző: a székházba rendelték, majd kizárták a tehetségkutatóból a fiút.

- Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Az X-Faktor versenyzői a felkészülés időszakában együtt laknak. Ő fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többiek pihenését, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg. Ezért személyesen is figyelmeztettem Kristófot, hogy viselkedjen normálisan, és hagyja a többieket nyugton, koncentráljon a munkára. A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Nem kívántuk kockáztatni, hogy erőszakosságának a versenyzők valamelyike essen áldoza­tául. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem - mondta a Blikknek Schiwert-Takács László,az X-Faktor kreatív producere.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: