2008-11-01 20:09:17• hírek • Szatmar.ro

Massa megtette az első lépést

Felipe Massa indulhat az élről a mindent eldöntő futamon, Hamilton a negyedik.

A szezon utolsó, mindent eldöntő futama előtti időmérésen minden túlzás nélkül állítható, hogy a legtöbb szempár a két rivális, Felipe Massa és Lewis Hamilton teljesítményét figyelte. A lelátók majd felrobbantak, amikor megjelent a pályán Massa.

A brazil pilóta nem is okozott csalódást közönségének,  az időmérő első szakaszában előbb megfutotta az addigi legjobb időt, majd miután Hamilton megelőzte, Massa rá tudott még tenni egy lapáttal, ráadásul Raikkönen is bejött az angol elé. Meglepetésre kiesett mindkét Williams, valamint a két Force India és Button.

A második szakaszban Raikkönen, Massa majd Hamilton produkálta a legjobb időt, a végén pedig Vettel robbant be a két McLaren közé. Nagyon szoros volt a verseny, az első hat helyezett között alig két tizedmásodperc volt a különbség. Búcsúzott Piquet, Webber, Kubica, Coulthard és Barrichello.

Az utolsó szakaszban is nagy volt a verseny, végül Massa volt a leggyorsabb. Trulli bejött Raikkönen elé, Hamilton a negyedik helyről indulhat. Amennyiben ezt a pozícióját megtartja, akkor világbajnok.

Az élete utolsó futamára készülő David Couthard a 14. helyről indulhat.

A rajtrács:

1. Felipe Massa
2. Jarno Trulli
3. Kimi Raikkönen
4. Lewis Hamilton
5. Heikki Kovalainen
6. Fernando Alonso
7. Sebastian Vettel
8. Nick Heidfeld

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: