2012-07-13 13:35:16• hírek • Prohardver.hu

Másolás pendrive-ról pendrive-ra?

Az U Transfer nevű eszköz ezt a koncepciót szeretné megvalósítani.

Manapság a pendrive-ok a mindennapok részét képzik, hiszen a felhasználók egyszerűen hordozhatnak rajta adatokat egyik PC-ről a másikra. Felmerülhet azonban olyan igény is, miszerint az egyik pendrive-ról a másikra kellene az adatokat átmásolni vagy áthelyezni.

Ezt egy PC mellett aránylag egyszerű kivitelezni, hiszen csatlakoztatni kell a két eszközt, és el kell végezni a másolást. A megoldás azonban eléggé körülményes, így ha bárki ilyen helyzetbe kerül, megfogalmazódhat a kérdés a fejében, hogy miért nem lehet pendrive-ról pendrive-ra másolni?

Az U Transfer nevű eszköz pontosan erre a problémára reflektál, hiszen maga a pendrive tartalmaz egy USB ki- és bemenetet. Ezzel két U Transfert egymáshoz kötve PC nélkül elvégezhető az adatok átmásolása, illetve áthelyezése. Erről egy apró érintésérzékeny kijelző gondoskodik, melyen navigálva kijelölhető a szükséges adat, és egy gomb megnyomásával végrehajtható a kívánt művelet.

Természetesen a pendrive-ok akkumulátorról működnek, melyek töltése azonnal megindul, amint csatlakoztatva lesznek egy PC-re.

A cikk folytatása a prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: