2020-07-10 07:56:44• hírek • Blikk.hu

Második unokája születését várja Kökény Attila

Hatalmas az öröm: második unokájának érkezését várja Kökény Attila (45)! Az énekes fia, Attila (23) és párja novemberre várják gyermeküket, amely miatt az egész család izgatott, nagyon szeretnék már a kezükben fogni a kis trónörököst.

– Atiék már öt éve vannak együtt, nagyon boldogok, a születendő pici pedig egy igazi szerelemgyerek lesz. Nehéz időszakon vannak túl, így igazán nagy az öröm, hogy jön a baba – kezdte lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, hogyan tudta meg a jó hírt.
 

– A fiam a turnémenedzserem is, ezért nagyon sok időt töltünk együtt. Egyszer mentünk egy koncertre, amikor hívta a párja, hogy pozitív lett a második terhességi teszt is, ugyanis mint később kiderült, már csináltak egyet otthon közösen. Bár már a negyedik hónapban van a kismama, szerettük volna minél tovább titokban tartani a hírt.
 

Az egykori megasztáros énekesnek idén év elején született meg első unokája, lánya, Aranka vált édesanyává. A kis Medárd sok örömet hozott a családba, Kökény Attila pedig azt is elmondta, hogy milyen nemű lesz a második unokája.
 

– Már három vizsgálaton is azt mondták Attiláéknak, hogy fiuk lesz. Nagyon örültünk ennek a hírnek, és már azt is lehet tudni, hogy a pici is az Attila nevet kapja. Hatalmas büszkeség ez nekem, hiszen ő már biztosan továbbviszi a Kökény nevet, az pedig külön tetszik, a keresztnév is generációról generációra száll.
 

Bár még sok idő van a legifjabb Kökény érkezéséig, az énekes aggódik, nehogy újra berobbanjon a járvány, s ne lehessen ott a család a kórházban.

– Félünk, mert azt gondolom, a fiamnak vagy a menyem édesanyjának ott kell lennie a kismamával a kórházban. Mi is szeretnénk menni megnézni a picit, amint lehet. Reméljük, hogy nem lesz újabb hulláma a járványnak, és békésen, az egész család üdvözölheti majd a kis Atit. Már előre örülök, hogy karácsonyra két kis unokám lesz, nem is kell ennél nagyobb boldogság az életembe.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: