2016-09-02 16:01:08• hírek • Szatmar.ro

Második meccsét is megnyerte a VSK a Sirius-kupán

Második meccsét is megnyerte a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata a Marosvásárhelyen zajló Sirius-kupa elnevezésű felkészülési tornán. José Araujo csapata szombaton a tornagyőzelemért játszhat a házigazdákkal.

A szatmáriak a félidőre még három pont hátránnyal vonultak a galaci Phoenix ellen, ám a harmadik negyedben valósággal megtáltosodott a gárda és adott pillanatban már 20 ponttal is vezetett. A végén a portugál mester a cseréknek is lehetőséget biztosított, ennek tudható be elsősorban, hogy a Phoenix feltámadt és végül 66-54-re redukálta a vereség arányát.

A VSK csütörtökön 86-79-re legyőzte a Brassót, így szombaton a házigazda Marosvásárhellyel játszhat a döntőben.

„Jól néz ki a csapat", szögezte le a Phoenix elleni győzelmet követően Feleki Zsolt csapatmenedzser. „Alig néhány napja edz együtt a teljes keret, ennek ellenére legyőztük a Brassót és a Galacot, akik várhatóan a bajnokságban is közvetlen riválisaink lesznek. Persze azzal is tisztában vagyunk, hogy felkészülési meccsekről van szó, ami nem teljesen mérvadó, de bizakodóak vagyunk a bajnokság kapcsán", tette hozzá.

Ami a pontvadászatot illeti, a Gyulafehérvár visszalépését követően várhatóan a következő hét elején készül el a bajnokság programja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: