2017-07-06 15:29:48• hírek • Szatmar.ro

Három játékost tesztel az Olimpia

Mindössze 16 játékossal indult el kedden edzőtáborba az Olimpia labdarúgócsapata, Karda Attila elnök és Selymes Tibor vezetőedző pedig nem is rejthette véka alá azon szándékát, hogy Brassópojánán további játékosokat teszteljenek. Cristian Munteanu, Florin Achim és Alexandru Giurgiu személyében három mezőnyjátékos csatlakozott is a kerethez.

Munteanu középső védő és hamarosan betölti 37. életévét. A rutinos bekk pályafutása során megfordult többek között a Kolozsvári Universitateában, Jászvásáron, Marosvásárhelyen, Brassóban, a Viitorulban, de játszott külföldön is, Sopronban. A tavalyi szezon első felét a Ramnicu Valceában, a másodikat a Resicabányában tölötte. Neve már a téli átigazolási időszakban is felmerült.

A másik kiszemelt a 26 éves Florin Achim, szintén megfordult a Kolozsvári U-ban, Navodariban, de légióskodott Izraelben és Macedóniában is. A jobboldali középpályás legutóbb az izraeli második osztályban szerepelt.

Alexandru Giurgiu szintén külföldön, a bolgár első osztályú Szlavia Szófiában töltötte az előző szezont. Játszott korábban a Dinamóban, a Farulban, 2014-ben pedig tagja volt a Román Kupát nyert Astrának. A 24 éves gyulafehérvári játékos a védelem bal oldalán érzi magát leginkább otthon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: