2017-07-23 23:03:46• hírek • Kocsis Zoltán

Második meccsét is elveszítette Magyarországon az Olimpia

„Englische Woche”, azaz „angol hét” - így nevezi a német szakzsargon, ha egy csapatnak szerda-hétvége ritmusban kell pályára lépnie. Nos, az Olimpia egy ilyen hét kellős közepén tart, hisz egy hét alatt három felkészülési mérkőzést ütemeztek be a klub vezetői Magyarországon. Az első két meccs mérlege egyelőre nem túl szívderítő: két vereség, három kapott és nulla rúgott gól.

Selymes Tibor alakulata szerdán az élvonalbeli Debrecen második csapatától szenvedett 1-0-ás vereséget, vasárnap pedig a Kisvárda otthonában lépett pályára. A Kisvárda az előző szezonban csak hajszállal maradt el attól, hogy történelme során először feljusson a magyar élvonalba. Az utolsó fordulóban ki-ki meccset vívtak a Balmazújvárossal és pont az Olimpia egykori üdvöskéje, Zsiga Ervin gólja döntött az újvárosiak sikeréről.

Nos, ezúttal nem termett sok babér az Olimpia számára, a hétvégi bajnoki rajtra készülő Kisvárda simán nyert 2-0 arányban Lukács Raymond 31. és Papucsek Barnabás 84. percben szerzett góljával. A hazaiaknál pályára lépett a korábbi magyar válogatott, U20-as vébé-bronzérmes, az olasz élvonalban is légióskodó Gosztonyi András is.

Az Olimpia legközelebb szerdán lép pályára a magyar második osztályból a nyáron kieső Cigánd otthonában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: