2008-08-12 16:23:46• hírek • Szatmar.ro

Második helyen a szatmárnémeti motoros

 Dobogós helyet szerzett Gyenes Mani a hétvégén, Bulgáriában megszervezett Balkán bajnokságon.

Hétvégén Bulgáriában tartották meg az enduró Balkán Bajnokság második szakaszát, ahol a szatmárnémeti motoros, Gyenes Mani kiválóan szerepelt.

A Balkán bajnokság első szakaszát június 8-án Romániában, Gyergyószentmiklós környékén szervezték meg, ahol Mani futott be elsőként. Hasonló reményekkel indult múlt héten az újabb versenyre, ám annak ellenére sem csügged, hogy ezúttal az első pozíciót egy görög motoros tudhatja magáénak. -Nem volt egy nehéz pálya, viszont kétség kívül jobban teljesített a görög motoros. Nem aggódom, mivel még így is nagy esélyem van a balkán bajnoki cím megszerzésére- magyarázza Mani.

A bulgáriai enduró pályán két nap alatt négy, 35 km-es kört kellett megtenni. Mani egy 300 köbcentis KTM motorral indul a versenyen, ugyanazzal, amellyel a romániai szakaszon is megmérettetett, és amely kiválóan bírja a hasonló terepek akadályait. Bár Mani az összesítettben másodikként szerepelt, a motorok köbcentije által besorolt E3-as kategóriában a legjobbnak titulálták.

A romániai motorosok kiválóan teljesítettek a versenyen. A dobogó harmadik helyét a szintén szatmári Szilveszter Márton szerezte meg.

P.A.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: