2016-02-24 11:14:30• hírek • refszatmar.eu

Második hely az Országos Bibliaismereti Vetélkedőn

Országos Bibliaismereti Vetélkedőn képviselte iskoláját a Szatmárnémeti Református Gimnázium négy tanulója. Címvédőként érkeztek, most alig maradtak le a dobogó legfelső fokáról.

A négyfős csapat - Besenyődi Beatrix, Csatári Leila, Kovács Adél, Moroz Hannelore - és két felkészítő tanár - Higyed Gyöngyi és Székely Tünde - az elmúlt hét végén sikeresen képviselte iskolájukat és városukat a Kolozsváron megrendezett Országos Bibliaismereti Vetélkedőn. Második helyezést értek el.

Idén a Máté Evangéliuma elsajátítása, annak részletes megismerése volt a cél. Örömhír volt ez számukra az örömhírért, az evangéliumért. A csapat hűséggel és szorgalommal igyekezett részleteibe menően megismerni az evangéliumot és annak üzenetét.

A házigazdák vendégszeretete, jól szervezett városnézéssel és egy bonchidai Bánffy-kastély látogatással társult. Sok élménnyel, ismerettel gazdagodtak a résztvevők. Fontosak ezek az alkalmak, hiszen találkoztak egymással, és valamilyen szinten a múlttal is, ami pedig a legfontosabb, Isten szavát ismerhették meg még jobban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: