2019-10-11 05:20:47• hírek • Blikk.hu

Második gyermekét gyászolja Csuja Imre

Felfoghatatlan, megrendítő tragédia, kegyetlen sors: Csuja Imre és felesége három gyermekük közül a másodikat gyászolják.

Egyszer már meghasadt a szülői szív, amikor tizenhat évvel ezelőtt az idősebb fiuk, Gergő önkezével vetett véget az életének. Csütörtökön pedig újabb szörnyű csapás érte őket, imádott Bencéjük sincs többé. Ahogyan a Ripost arról elsőként beszámolt, a Jászai Mari-díjas színművész legifjabb gyermekét csütörtökön holtan találták Budapest egyik külső kerületének erdejében. A haláleset körülményeit a rendőrség egyelőre vizsgálja.
 

A szerettük elvesztése utáni szomorú órákban a család tagjai nem kívántak nyilatkozni. A szülők gyásza különösen megrendítő, három gyermekük közül kettő már nem lehet közöttük – Fanni lányuk mindkét fivérét elvesztette.  
 

– Egy ilyen tragédiát feldolgozni képtelenség, s korábban csak azért beszéltem róla, hogy felhívjam az érintett szülők figyelmét, egy kamasz gyerek dühkitörései súlyos pszichés problémára is utalhatnak. Ha csak egy gyereknek és szülőnek tudtam így segíteni, már megérte – mondta tavaly nyáron a Vasárnapi Blikknek adott interjújában Csuja Imre, aki akkor már tizenöt esztendeje gyászolta Gergőt.
 

Ennek kapcsán a Bestnek is nyilatkozott 2017-ben.

– Ami talán feldolgozhatóvá teszi ezt a tragédiát, az az, hogy a másik két gyerekünk azt mondja, nekik csodálatos gyerekkoruk volt. Nem lehetett összeomlani azután, hogy elveszítettük Gergőt – mondta akkor Csuja. Most pedig újra felfoghatatlan űrt érezhet a szívében a közönség által többek között A mi kis falunk polgármestereként ismert színész és felesége.
 

Kollégáik is megrendültek a tragikus hír hallatán.

– Borzasztó tragédia, úgy tudom, Imre a másik fiát is elvesztette régen. Nem lehet ilyenkor mit mondani, sok erőt kívánok a családnak – jegyezte meg Szabó Győző (49), aki A mi kis falunkban játszik együtt a barátjával. 
 

Csuja színészbarátai közül megkerestük Rudolf Pétert (59) és Kerekes Józsefet (57), de a gyászhír okozta sokk miatt képtelenek voltak bármit mondani. A zenészként és kézművesként is tehetséges Csuja Bencével jó viszonyban volt az énekes Varga Viktor (32). 
 

– Sok közös barátunk van, dolgoztunk, zenéltünk együtt. Kézműveskedett, sokszor hozott-vitt minket kocsival. Ő is underground művész volt, akikre jellemző, hogy érzelmileg a végleteket élik meg, ilyen voltam én is egy ideig. Jóindulatú srácnak ismertem meg, sajnálom nagyon – mondta Varga. 


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: