2019-04-09 07:31:01• hírek • Bede Emőke

Második fordulójához érkezik szombaton a Rally Sprint

Fotó: 25ora.ro
Fotó: 25ora.ro

Április 13-án kerül megrendezésre a 2018-as Nemzetközi Rally Sprint Bajnokság második fordulója, melynek helyszíne ez alkalommal a Transilvania sugárút lesz.

Az online beiratkozott pilóták már reggel 8-ra megérkeznek majd a helyszínre, hiszen technikai ellenőrzéseken kell részt vegyenek, maga a verseny viszont csak 10:00-kor rajtol el. A versenyzők a már megszokott kategóriákban állnak rajthoz, díjazásukra 16 órakor lehet számítani.


Az autós összecsapásra egyébként bármilyen típusú autóval lehet nevezni, a profik mellett pedig az amatőrök, mi több, a gyerekek is megmutathatják, mit tudnak kihozni járgányukból. A sport szerelmesei biztosan nem fognak unatkozni ez alkalommal sem, hiszen ismét izgalmas és látványos versenyek elé nézünk. És mindezért még belépőt sem kell fizetnünk, ugyanis a nézők számára a részvétel ingyenes. Azt azonban tudni érdemes, hogy a verseny miatt 7 óra 30 perctől 19 óráig a sugárutat lezárják, azon autóknak tehát, akik nem szeretnének a rajtvonalhoz állni, érdemes lesz alternatív útvonalat keresni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: