2016-10-26 15:07:42• hírek • Szatmár.ro

Maskulik Csaba lehet az új városmenedzser

Kereskényi Gábor szerint Maskulik tudására és tapasztalatára lenne szükség a polgármesteri hivatalban.

Szatmárnémeti polgármestere szerda délben tartott sajtótájékoztatót, amelynek az egyik legfontosabb pontja a városmenedzseri tisztséggel volt kapcsolatos. Kereskényi ugyanis megnevezte a személyt, akit szívesen látna a pozícióban.

Az igazság az, hogy a városmenedzserrel kapcsolatos elvárásokról csak a csütörtöki tanácsülésen szavaz a városi tanács, a polgármester viszont már felkért egy személyt, hogy jelentkezzen a versenyvizsgára. Ez a személy pedig Maskulik Csaba, a városi tanács RMDSZ-es frakciójának egyik meghatározó tagja.

"Azt gondolom, hogy a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban szükség van egy olyan személyre, aki a műszaki tudását a város szolgálatába tudja állítani. Többször is egyeztettem kollégákkal és Maskulik Csabával is, és kértem, hogy nyújtsa be a dokumentációját, iratkozzon be a versenyvizsgára. Jól ismerjük egymást Csabával, én azt gondolom és bízom benne, hogy jól együtt tudunk majd dolgozni. Jómagam csapatjátékos vagyok és abszolút nyitott, nagyon remélem azt, hogy az ő szakmai tudásának és a közös munkának a gyümölcsét mindannyian fogjuk látni és élvezni" - nyilatkozta Kereskényi Gábor.

A versenyvizsgát hamarosan kiírják, a polgármester pedig bízik benne, hogy Maskulik Csaba minél előbb megkezdheti munkáját a polgármesteri hivatal csapatában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: