2007-11-11 13:05:02• hírek • Szatmár.ro

Jack Nicholson féltékeny

njoker1Nagyon nem tetszik neki ugyanis, hogy az új Batman-filmben másra osztották Joker szerepét.

Batman első mozivásznas kalandját Jack Nicholson zseniális alakítása tette felejthetetlenné. Bár nem volt túl nehéz dolga, hisz a Denevérember legnagyobb ellensége, Joker kiválóan megalkotott karakter. Ezért tartotta felháborítónak, hogy a vérátömlesztésen átesett széria alkotói nem őt kérték fel ismét a vigyori gengszter szerepére. Már gyerekkorában a pókeres gyilkos eljátszása volt az álma, mivel nagy rajongója a képregénynek. Így nem fogja megnézni A Sötét Lovagot sem, ami az említett okból nem érdekli.

A film kihagyásával valószínűleg sokat veszít, mert ha az új denevérkosztümös éra második felvonása legalább olyanra sikerül, mint a Batman: Kezdődik!, akkor jól szórakozna. Annak ellenére, hogy Heath Ledger gyilkolászik fehér pofával helyette. A forgatáson részt vevők szerint a Túl a barátságon főszereplője még félelmetesebb látvány, mint nagy elődje.

Michelle Williams egykori férjének kiválasztását egyébként Nicholson sem tartja rossz döntésnek, mivel kiváló képességekkel van megáldva. Nem hiába utasította maga mögé Robin Williams-t, Paul Bettany-t és Adrien Brody-t a válogatáson.

A moziban visszatér az előző rész összes életben maradt szereplője, kivéve Katie Holmes-t, mivel rengeteg kritika érte szerepformálását, és Tom Cruise-zal való kapcsolatát. Őt Maggie Gyllenhaal helyettesíti.

Batsy újabb szárnycsapásait jövő nyáron láthatjuk ismét a vásznakon.
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: