2019-06-03 05:09:27• hírek • Blikk.hu

Másfél óra alatt változik át nővé Stohl András

Fotó: Fuszek Gábor
Fotó: Fuszek Gábor

Stohl András immár öt esztendeje változik át nővé az Átrium Színház Őrült nők ketrece című darabjának Albinjaként, és ugyan minden alkalommal komoly időt vesz igénybe a maszk elkészítése, a művész elárulta, szereti ezt a türelemjátékot.

Stohl nemrégiben a színházba esetleg nem járó követőinek is megmutatta az Instagram-oldalán, miként fest nőnek maszkírozva – és természetesen a hétköznapokban, mielőtt a maszkmester megkezdené hosszadalmas munkáját.

 

 

„Ilyen volt, ilyen lett. Ki tudja, mi a »művésznő« neve?” – kérdezte a közösségi oldalon Stohl András, fotója pedig rövid idő alatt hatalmas sikert aratott, akárcsak a darab. Persze, a sikerért Stohl minden este megszenved a sminkes székében, ám mint mondja, ezt a holtidőt is igyekszik hasznosan tölteni.

 

"Bizony az átalakulás minden egyes alkalommal legalább másfél órát vesz igénybe. Ez azonban egyáltalán nem probléma, sőt, kimondottan jó a számomra" – árulta el a Blikknek a TV2 A Bank című vetélkedőjének műsorvezetője. "Amíg a székben ülök, bőven van időm lehiggadni, valamint tulajdonképpen átlényegülni a szerepbe" - tette hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: