2015-10-15 10:49:01• hírek • Kocsis Zoltán

Új játékszerek az atyai és a petei óvodában

Új felszerelésekkel lát el több parkot, óvodát és kultúrotthont a Pusztadaróci Polgármesteri Hivatal. A beruházás a község valamennyi települését érinti: Pusztadarócon és Szamosdarán a parkot, Atyán és Petén pedig az óvodákat és a kultúrotthonokat fejlesztik.

Gaman Mihály polgármester beszámolója szerint új köztéri játékszerekkel szerelték fel a közparkokat Puszatdarócon és Szamosdarán. A gyerekek új hintáknak és egyéb játékoknak, az őket elkísérő szülők, nagyszülők pedig új padoknak, asztaloknak örülhetnek.

Hasonló játékszerekkel bővítik az óvoda felszereltségét Atya és Pete településeken is. E két faluban a kultúrotthon is új köntösbe öltözik a következő hetekben, hisz ide is új asztalokat, lócákat vásárolt az önkormányzat. „Fontosnak tartjuk, hogy a község valamennyi településén egyforma lehetősége legyen gyereknek, felnőttnek egyaránt a szórakozásra, az együttlétre", mondta a polgármester.

„Előbb felmérjük az igényeket, majd megvizsgáljuk a finanszírozási lehetőségeket - ez az elv vezetett minket egy-egy beruházás vagy pályázat elkészítésében és ez fog vezetni a következőkben is", jelentette ki Gaman Mihály polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: