2015-10-19 10:00:29• hírek • Kocsis Zoltán

Másfél kilométeres útjavítás Pusztadarócon

Pusztadaróc község három településén is végeztek infrastrukturális fejlesztéseket az elmúlt hetekben, a négy utca rehabilitálásának költségeit az önkormányzat saját forrásaiból fedezte, árulta el Gaman Mihály.

A Szatmárnémeti és az országhatár között fekvő község polgármestere elmondta, Pusztadarócon két, Szamosdarán pedig egy utcát modernizáltak, Petén pedig új koptatófelületet öntöttek egy utcában. A négy utcában összesen másfél kilométeren elvégzett infrastruktúra-fejlesztés mintegy négyszázezer lejbe került. Az összeget az önkormányzat saját forrásaiból biztosította.

Az idei tervek között szerepel még az ipari park felé vezető járda leöntése is. Amennyiben ebben az esztendőben ez nem sikerül, akkor tavasszal mindenképpen sor kerül rá, biztosított Gaman.

Miközben Szamosdarán kisebb felújítási munkálatokat végeztek a helyi általános iskola épületén, az önkormányzat vezetőinek figyelme jelenleg a különböző uniós pályázatok adminisztratív lezárására irányul, tette hozzá Gaman Mihály, Pusztadaróc polgármestere.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: