2014-11-21 14:06:32• hírek • Kocsis Zoltán

Másfél kilométer telefonvezetéket lopott – megszűnt a vasúti kommunikáció

Nem mindennapi bűncselekményt követett el egy férfi csütörtökön Szatmár megyében: másfél kilométernyi telefonhuzalt lopott el a CFR-től, minek következtében megszűnt a kapcsolat a vasúttársaság két állomása között. Szerencsére ennél nagyobb bonyodalmat nem okozott a felelőtlen tett.

A vasúti rendőrséget november 20-án, csütörtökön értesítették, hogy ismeretlen okból kifolyólag egyszer csak megszűnt a telefonösszeköttetés az avasfelsőfalui és a bikszádi vasútállomás között. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a vezetéket több helyütt is elvágták.

Az avasfelsőfalui rendőrség munkatársainak segítségével gyorsan a nyomára is akadtak az elkövetőnek. Kiderült, hogy az 57 éves Iosif F. egy patentfogó használatával összesen 1500 méternyit vágott le a négy milliméter vastag acélhuzalból. Egyetlen patentfogó segítségével. Elmondása szerint saját használatra volt szüksége a jelentős mennyiségű kábelre.

A Román Állami Vasutak (CFR) tájékoztatása szerint Iosif F. tette nem okozott komolyabb gondot, sikerült elkerülni, hogy az incidens miatt járatok késsenek. Az 57 éves férfi ellen rongálás vádjával indítottak büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: