2012-02-07 09:11:20• hírek • Szatmar.ro

Újonc pilótákkal vág neki az új szezonnak a Toro Rosso

A Red Bull után néhány órával a Toro Rosso is bemutatta a Formula1 idei szezonjára épített autóit. A „nagy testvérrel" ellentétben azonban a faenzai központú csapat nem csak az interneten, hanem ténylegesen bemutatta a versenygépeket a napfényes Jerezben.

Az idei immár a harmadik olyan év lesz, amikor a szabályoknak megfelelően a Toro Rossónak saját magának kell megépítenie az autót, és nem használhatja a Red Bull kaszniját. Az idei autón a legszembetűnőbb különbség, hogy a Toro Rossón nem „üreges" a lépcsőfok. További különbség, hogy az olasz kiscsapat idén is Ferrari motorral száguld majd, ellentétben a Red Bullal, amely Renault-tól kapja a motorokat.

A faenzai istálló azonban teljesen nem szakadt el az osztrák „vörös bikától": felsőbb utasításra ugyanis Jaime Alguersuari és Sebastien Buemi helyét kis, náluk is fiatalabb pilóta veszi át a francia Jean-Eric Vergne és az ausztrál Daniel Ricciardo személyében.

Franz Tost csapatfőnök ugyanakkor, természetesen, bizakodó. Elmondása szerint két fiatal, tehetséges pilótával vágnak neki a szezonnak és szeretnének a tavalyi nyolcadik helynél előrébb szeretnének végezni a konstruktőrök versenyén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: