2018-12-21 05:32:50• hírek • Blikk.hu

Másfél éve tünetmentes, mégis a mai napig kísérti a betegsége Benkő Lászlót

Bár másfél éve tünetmentes, nem tud szabadulni betegsége árnyékától Benkő László. Az Omega legendás billentyűsében mély nyomot hagyott a rákkal való szembenézés.

– Tünetmentes vagyok másfél éve, mondhatnám azt is, hogy jól vagyok, de az embert pszichikailag megviseli egy ilyen betegség. Nehéz továbblépni. Még a mai napig élénken él bennem, ahogy az orvos szembesített az állapotommal. Ez kísérti az embert, még ha jól is érzi magát – mondta a Blikknek Benkő László, akiről januárban állapították meg, hogy eltűnt a testéből a daganat.
 

A zenész azóta rendszeresen kontrollra jár, és szerencsére orvosai eddig mindent rendben találtak.

– Az ember fejében ott van, hogy bármikor megismétlődhet a dolog. Ezzel nagyon nehéz megbékélni és együtt élni, de épp ezért jó, ha rengeteg feladat, munka van, így arra lehet koncentrálni – mondta Benkő László, aki az Omegával nagykoncertre készül, így bőven kijut neki a munkából. Ráadásul a lerombolt zamárdi szórakozóhelyük – amelyet a fia, Benkő Balázs vezetett – ügyét sem hagyják annyiban. A balatoni kulturális központot tavasszal tették a földdel egyenlővé. Az ügyben nyomozás folyik, s ha az lezárul, Benkőék pert indítanak.


A hír folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: