2019-06-05 06:38:17• hírek • Bede Emőke

Másfél éve körözött quad bukkant fel a petei határátkelőnél

Azt, hogy a határátkelőknél gyakran alakulnak ki torlódások, már azok is megtapasztalhatták, akik csak alkalomadtán, azaz nem rendszeresen kelnek át a határon. Noha a sorban várakozva úgy tűnik, sokszor indokolatlanul lassan halad a sor, de bizony vannak olyan esetek, amikor egy-egy átkelni szándékozó állampolgár vagy a járműve alaposabb ellenőrzésre szorul.

Épp ez történt június 3-án este is, amikor egy 35 éves, romániai férfi szeretett volna az ország területére lépni. A. G. egy Mercedes haszongépjárművet vezetett, melynek rakterében egy rendszám nélküli, CF Moto márkájú quad is utazott. A hivatalos dokumentumok ellenőrzése során azonnal riasztott a rendszer, ugyanis a négykerekűt a brit hatóságok 2017. november 2. óra keresték.


Az ügyben orgazdaság miatt indítottak nyomozást, s ennek időszakára a 16 800 lej értékű járművet a határrendészet székhelyére szállították. Egyelőre nem tudni, hogy a férfinak volt-e valami köze a bűncselekményhez, vagy csak egy szerencsétlen átverés áldozata lett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: