2020-01-13 08:13:26• hírek • Blikk.hu

Másfél év lábadozás után újra meghódította a nézőket Boros Lajos

Boros Lajos (72) a szívműtétjét követő öt hét kóma után újra tanult járni, beszélni, írni. Másfél év lábadozás után hatalmas sikert aratott önálló estjén a Dumaszínházban, ahová a felesége, Vali kísérte el.

A rádióslegenda neje sokak szerint olyan, mint Columbo felesége, soha senki nem látja, csupán a férj beszél róla.

– Vali nem szeret szerepelni. Most is a hátsó sorba ültettem, nehogy lássam a reakcióját – tréfálkozott Boros, aki néha kiszólt a színpadról feleségének, akivel jövőre lesznek ötven éve házasok. Az asszony mindig a háttérből segítette a rádióst, aki nagyon akart gyógyulni, de Vali nélkül nem ment volna ilyen gyorsan a felépülés.
 

– Furcsa volt, néha mintha lettek volna rémálmaim, amikben harcoltam, de arról fogalmam sem volt, hogy a valóságban is „verekedtem”. A családomnak lehetett a nehezebb, mivel én a jótékony öntudatlanságot élveztem. Vali sokat tanakodott, még a pszichológusommal is megvitatta, beszéljenek-e nekem, a „sötét oldalamról”. Amikor megtudtam, hogy mit műveltem, ajándékkosárral, virággal mentem bocsánatot kérni a nővérektől, orvosoktól – mesélte az öltözőben a rádiós, aki úgy tervezte tavalyelőtt nyáron, hogy befekszik a szívbillentyűműtétre, és néhány nap múlva majd hazaér, csakhogy nem ébredt fel, az operáció után kómába esett.
 

– A mellettem lévő beteg is úgy járt, mint én, de ő nem ébredt fel – meséli a rádiós, aki öt hetet feküdt kómában, amit nem csupán neki, de a családjának is fel kellett dolgoznia.

 

– Utólag vetődnek fel a kérdések, belegondolok, Valinak milyen nehéz is volt azon gondolkodni, hogy mit tegyen, ha nem ébredek fel, meddig tartsanak életben gépekkel. Végül a házassági évfordulónkon tértem magamhoz, és a feleségemet fedeztem fel az ágyam mellett. Olyan volt, mintha csak pár óra esett volna ki az életemből. Az időérzékem azóta sem állt helyre.

 

Boros Lajosnak testileg és lelkileg egyaránt össze kellett szednie magát, és úgy érzi, jó úton halad a gyógyulásban. Az ötödik előadásra meghívja az orvosait is, hiszen az előadóestjében bőven esik szó róluk és a többi betegről is.

– Most Vali tart életben, számolgatja a szénhidrátot a cukorbetegségem miatt, miközben igyekszik hizlalni, diétás nővérnek is beillik. Odafigyel a gyógyszereim beszerzésére, a vérnyomásomra, állandó felügyelet alatt állok – ölelte át nejét Boros, aki a produkciójával fergeteges sikert aratott.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: