2011-12-26 08:50:52• hírek • Blikk.hu

Teste miatt lett öngyilkos Mary Zsuzsi

Mary Zsuzsi Dér Henivel, 10 hónappal ezelőtt
Mary Zsuzsi Dér Henivel, 10 hónappal ezelőtt

Családjával ebédelt, ajándékot kapott, majd Szenteste saját lakásában öngyilkos lett Mary Zsuzsi.

Az énekesnő korábban sokat ivott, ám 7 hónapja ismerősei és 18 éve tőle elvált férje, Klapka György szerint nem fogyasztott alkoholt, viszont pajzsmirigy rendellenessége miatt több mint 100 kilósra hízott. A legszexisebb lábú nők között nyilvántartott táncosnő ezt már képtelen volt elviselni.

Mary Zsuzsi volt férje Klapka György telkén egy külön kialakított lakásban élt, de nem volt magányos, mert szerettei figyeltek rá. – Összeveszett korábban Dennisszel, a fiunkkal és Szendivel is voltak afférjai, mióta beteg lett. Elhatároztam, hogy karácsonykor kibékítem őket. Így is történt, együtt ebédeltünk 24-én, ahogy a családok általában – kezdte az egy nappal ezelőtt történteket Klapka.

- Halászlé volt, bejgli, minden ahogy illik. Legkisebb lányunk Szendi meg az udvarlója és Dennis fiunk a kedvesével jött el az ünnepre. Mindenki kapott ajándékot és átöleltük egymást. Zsuzsin nem látszott, hogy bármi baj lenne, de hét hónapos teljes akolmentesség után egyedül megivott egy üveg pezsgőt. Tudtuk, hogy zavarja a betegsége és a hirtelen felszedett 40 kiló, de nem látszott boldogtalannak. Denniséknek a haza tartó vonatukhoz mentek, Szendiék pedig kedvese szüleihez indultak vacsorázni. Zsuzsi visszament a lakásába. Este hétkor telefonált kétségbeesve Zsuzsi nővére, hogy nézzük meg, mi van a húgával, mert a telefonba azt mondta neki: öngyilkos lesz! Nem bírja a testét elviselni, egyedül érzi magát, nem akar így élni tovább - fejezte be a tragédia részleteit Klapka György.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: