2020-06-02 15:31:04• hírek • MTI

Martínez és a Barcelona már megegyezett

A 22 esztendős válogatott játékos öt szezonra, évi 12 millió euró fejében költözik át Milánóból a katalán fővárosba
A 22 esztendős válogatott játékos öt szezonra, évi 12 millió euró fejében költözik át Milánóból a katalán fővárosba

Az FC Barcelona megállapodott Lautaro Martínezzel arról, hogy az Internazionale argentin csatára a spanyol bajnoknál folytatja pályafutását.

A futballszerződésekre szakosodott spanyol fichajes.com portál úgy tudja, hogy az egyezség nyomán a 22 esztendős válogatott játékos öt szezonra, évi 12 millió euró fejében költözik át Milánóból a katalán fővárosba. Bár több európai elitklub is kivetette rá hálóját, ő következetesen azt hirdette, hogy honfitársával, a Barcelonát irányító Lionel Messivel  akar egy csapatban játszani.


A mostani különmegállapodás után már "csak" a két klubnak kell megegyeznie Martínez árában. A háttérben zajló alku legutóbb ott tartott, hogy az Inter ragaszkodik a 111 millió eurós kivásárlási összeghez, míg a Barca 80-at adna a támadóért, akinek érvényes kontraktusa 2023-ig szól az olaszoknál. Keddi sajtóinformáció szerint viszont a katalán klub emelte a tétet, s 90 millió mellett egy játékost is adna Martínezért cserébe.


A csatár a szezon felfüggesztéséig 31 mérkőzésen lépett pályára az Interben, és 16-szor volt eredményes. Az argentin nemzeti együttesben eddig 17 alkalommal jutott szóhoz, és kilenc gólt szerzett.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: